Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Altınova Bülent Özyörük Çok Programlı Anadolu Lisesinin 12.sınıf Öğrencilerinin Ziyareti

Altınova Bülent Özyörük Çok Programlı Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerinden Altınova Meslek Yüksekokulumuza anlamlı ziyaret. Öğrencilerimizin değerli öğretmenleri olan Sn. Melek Şahin, Sn. Dilek Dülek ve Sn. Fatih Korucu eşliğinde gelen öğrencilerimiz Meslek Yüksekokulumuzun Müdür Yardımcısı Sn. Öğr. Gör. Murat Şahin eşliğinde okulumuzun laboratuvar, bilgisayar odası, teknik resim odası ve diğer kısımlarını gezerek okulumuzun tanıtımını yerinde gerçekleştirdi. Akabinde Meslek Yüksekoklumuzun Müdürü Sn. Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Tımaç konferans salonunda öğrencilere okulumuz, bölümlerimiz, meslekler hakkında ve Altınova ilçesi hakkında öğrencilerimizle karşılıklı olarak soru-cevap şeklinde sunum gerçekleştirdi.

Okulumuzu gezmeye gelen değerli öğretmelerimizi ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimize; gelecekte üniversite hayatlarında başarılar ve mutluluklar dileriz.