Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Altınova MYO’Ya Unutulmaz Etkinlik

11.11.2022 19:30 Altınova Belediyesi Sosyal Tesisleri Etkinlik

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Meslek Yüksekokulumuzu kazanan öğrencilere Altınova Belediyesi tarafında hoş geldin yemeği verildi. Altınova Belediyesi’nin organizasyonuyla, Altınova Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencileri Hersek Lagünü kenarında piknikte buluştu. Altınova Hersek Lagünü kıyısında düzenlenen piknik etkinliğine; Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksekokulu Müdürü Sn. Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Tımaç, Altınova Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sn. Öğr. Gör. Murat Şahin, Altınova MYO Sekreteri Aşkın Karadaş, Altınova MYO öğretim görevlileri, idari personel ve öğrenciler katıldı. Altınova Belediye Başkan Vekili Bilal Ok ve Altınova Belediyesi ALBEL Genel Müdürü Temel Baş, tarafından karşılanan  Altınova Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler doğayla iç içe güzel bir gün geçirdiler. Sn. Bilal Ok, Öğrencilere; ‘’Sizler bizim misafirlerimiz ve geleceğimizsiniz ve her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. İlçemize ve okulumuza  hoş geldiniz’’ diyerek yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize başarılar diledi.

Altınova Belediyesinin öğrencilerimize karşı yapmış olduğu bu nazik karşılamadan dolayı Altınova Meslek Yüksekokulu ailesi olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.