Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Hersek Lagünü Kuş Cenneti Gezisi

21.11.2022 19:39 Altınova Hersek Lagünü Etkinlik

Altınova MYO; Hersek Lagünü Kuş Cenneti gezisi gerçekleştirdi.

Altınova Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen geziye Sn. Kaymakam Regaip Ahmet ÖZYİĞİT Bey iştirak ederek gezi öncesi Meslek Yüksekokulumuzun öğrencilerine doğa ve Hersek Lagünü Kuş Cenneti hakkında kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Hersek Lagünü Kuş Cenneti sorumlusu Muhammet ÖZKAN beyin rehberliği eşliğinde öğrencilerimiz ve akademik heyet Hersek Lagünü Kuş Cennetinin farklı bölümleri gezdirilerek çeşitli kuş türleri ve tarihçesi hakkında bilgi sahibi oldular.  Akabinde öğrencilerimiz ve akademik kadromuz kuş gözlem evine çıkarak yüksek çözünürlükteki dürbünlerle farklı türdeki canlıları gözlemlediler.

Akademik heyet ve öğrencilerimiz Hersek Lagünü Kuş Cenneti'ne hayran kalarak bol bol anı fotoğrafı çektiler.

Yapmış olduğumuz etkinliklerde bizi yalnız bırakmayan Altınova Belediyesine ve Altınova İlçe Kaymakamlığına teşekkürlerimizi sunuyoruz.