Marka Projemiz Tam Gaz Devam Ediyor

ALTINOVA MESLEKİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ PROJESİ

Görünürlük Çalışması ve Ön Ödeme Talebi

YALOVA ÜNİVERSİTESİ ALTINOVA MESLEK YÜKSEKOKULU

Üniversitemiz Altınova Meslek Yüksekokulu yürütücülüğünde ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığı ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ nın (MARKA) İmalat Sanayiine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı çağrısına karşılık olarak geliştirilen TR42/19/MESLEK/0014  “ALTINOVA MESLEKİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ” projesi kapsamında ilk izleme ziyareti MARKA yetkilileri tarafından yapılmış olup buna istinaden ilk görünürlük tabelamızın tasarımı yapılarak Altınova Meslek Yüksekokulu’ muzun ana giriş kısmına uygulaması yapılmıştır.

Bu çalışma MARKA ‘da ki ilgili birimler ile paylaşılarak, proje kapsamında olan 375.422,47 TL için ön ödeme talebi gönderilmiştir.

Projenin diğer aşamaları ile ilgili; laboratuvar, makine, teçhizat ve test ekipmanları satınalma şartname ve çalışmaları ile uluslararası geçerli teknik uzmanlık eğitimlerin detayları proje çalışmaları kapsamında master plan doğrultusunda devam etmektedir.

Projenin aşağıda belirtilen amaç ve bilgileri doğrultusunda katma değer oluşturan sürekli dinamik bir döngü içinde, sürdürülebilir bir mükemmeliyetçi proje yaklaşımı ile proje planlandığı gibi devam etmektedir.

Dosya Adı
MARKA_Y.Ü.Altınova Mesleki Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi_Görünürlük.pdf İndir Göster