Okul Müdürümüzden Altınova Belediyesine Anlamlı Ziyaret

‘’Meslek Yüksekokulumuzun Müdürü Sn. Dr. Öğr. Üyesi Gökhan TIMAÇ hocamız ile Müdür Yardımcımız Sn. Öğr. Gör. Murat ŞAHİN ve Yüksekokul Sekreterimiz Sn. Aşkın KARADAŞ’ la birlikte üçüncü ziyaretini Altınova Belediye Başkanı Sn. Dr.  Metin ORAL Bey' i makamında ziyaret ettiler.  Sn. Başkan’ın sıcak misafirperverliği ile olan görüşmede Altınova İlçesi başta olmak üzere gençlere ve okulumuza sunulabilecek eğitimler, projeler, aktiviteler ve sporlar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Başkan Oral, Altınova MYO’nun yeni görevlendirmelerinin hayırlı olmasını diledi. Altınova MYO’nun Türkiye’ye örnek bir okul olduğunu söyleyen Başkan Oral, “Bu okuldan mezun olacak öğrencilerimizin iş problemi olmayacak” diye konuştu.

Altınova Meslek Yüksek Okulu’nun kurulması için çok emek harcadıklarını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “İmkânlarımız çerçevesinde okulumuza ve öğrencilerimize destek oluyoruz. İş garantili Altınova Meslek Yüksek Okulumuzla gurur duyuyoruz” dedi.

Sn. Başkan Bey’in Meslek Yüksekokulumuzun Müdürüne yeni görevinde başarılar dileyerek, okulumuzun ve öğrencilerimizin gelişimi için her konuda destek olmaya hazır olduklarını dile getirdiler.

Meslek Yüksekokulumuzu bugüne kadar yalnız bırakmayan ve her konuda desteklerini sunan Başta Sn. Dr. Metin ORAL olmak üzere dış paydaşımız Altınova Belediyesi ailesine teşekkürlerimizi sunarız.’’