Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Y.Ü. Altınova Meslek Yüksekokulu'muz Tercih ve Tanıtım Fuarı'na Katıldı.

12.02.2020 09:50 Yalova Anadolu Lisesi Tanıtım Günü

Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksek Okulu 12 Şubat tarihinde Unilook Tercih ve Tanıtım Fuarı’na katılarak üniversite adaylarına yönelik bilgilendirme faaliyetinde bulundu.

Türkiye genelinden 16 üniversitenin katılımıyla Yalova Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen fuarın açılışı, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikret Yüksel tarafından gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksek Okulu, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü, Gemi İnşaatı Programından Öğr. Gör. Atilla Baytemur, Su Altı Teknolojisi Programından Öğr. Gör. İzzet Şahin ve Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü, Kaynak Teknolojileri Programından, Öğr. Gör. Murat Şahin ve Öğr. Gör. Dr. Gökhan Tımaç’ ın programları adına hazır bulunduğu tercih ve tanıtım fuarında, Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksek Okulu standı öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Stantta üniversite adaylarının sorularını yanıtlayarak, meslekler ile ilgili bilgiler verildi. Stantta oluşturulan Selfie kösesinde meslek ile ilgili kıyafet ve araç gereçlerin tanıtımı yapılarak, onları tercih dönemi ve sonrası ile ilgili bilgilendiren Yalova Üniversite Altınova Meslek Yüksek Okulu ekibi broşürlerini de dağıtarak bölümlerini tanıttı.