ALTINOVA T.G.A.Ş. DENİZCİLİK ANADOLU MESLEK LİSESİ'ne iade-i ziyaret

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr.Gör.Kpt.Hakan KAHRAMANER ile idari ve akademik kadrolarınca ALTINOVA Tershane Girişimciler A.Ş. DENİZCİLİK ANADOLU MESLEK LİSESİ'ne iade-i ziyareti yapıldı. Ziyaret ile denizcilik genelinde ve gemi inşa sektörü özelinde kalifiye mesleki personel yetiştirme "ortak misyonumuz" çerçevesinde Meslek Yüksekokulumuz ve Meslek Lisesi arasında yapılabilecek ortak çalışmalar, projeler ve öğrenci aktiviteleri görüşülerek bir yol haritası oluşturma yönünde ortak irade benimsendi. Özellikle mevcut atölye ve teçhizatın ortaklaşa kullanılması, kamu tasarruflarının sağlanması,yapılacak yatırımlarda ve eğitimlerde istişare halinde oluşturulması, lise ve üniversite öğrencileri ile eğitmenleri arasında kurumsal,organik ilişkilerin geliştirilmesi ana hedefler olarak belirlendi. Konukseverlikleri ve ilgileri için başta Okul Müdürü Sn.Sedat OYMAK'a ve Müdür Yardımcısı Sn.Ahmet ALAN olmak üzere ziyaretimizde bize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.