Milli Savunma Üniversitesi, Rektör Yardımcısı sayın Prof. Dr. Serdal SALMAN ile  Marmara Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı sayın Prof. Dr. H.Özkan GÜLSOY hocalarımız Yalova Üniversitesi, Altınova Meslek Yüksekokulu, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü, Kaynak Programı hocalarımızı ziyarete gelmişlerdir.

Ziyaretleri sırasında sözlü ve sosyal medya üzerinden de yazılı olarak “Y.Ü. Altınova Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden, öğrencilerim Öğr. Gör. Dr. Gökhan TIMAÇ, Öğr. Gör. Murat Şahin ve Öğr. Gör. İsmail KALKAN’ ı yerlerinde ziyaret ettik. Birliklerine ve dirliklerine çok mutlu olduk. Yeni görevleri ; Vatana,  Millete ve Bayrağa hayırlı olsun. “ paylaşımını yapmıştır.

Hocalarımızın bu nazik ziyaretleri ve değerli sohbetleri için çok teşekkür ederiz. Ziyaretleri ile bizleri hem çok sevindirmiş ve hem de çok onurlandırmışlardır. Hocalarımızın öğrencisi olmaktan bir kere daha gurur duyduğumuzu belirtir, hocalarımıza ziyaretleri için çok teşekkür eder, saygılarımızı arz ederiz.

Dosya Adı
Milli Savunma Üniversitesi & Marmara Üniversitesi Hocalarımızdan Anlamlı Ziyaret.pdf İndir Göster