Su Altı Teknolojisi Programı Uygulama Alanı Atağı

"Su Altı Teknoloji Programı öğrencilerine eğitim alanı tahsis edilmesi için SETUR Yalova Marina İşletmeciliği A.Ş. ile yapılan yazışmalar sonucu Marina Müdürü Ali Ziya Dal  "Koç topluluğunun bir parçası olarak bu tür eğitim faaliyetlerine desteklerinin olacağını" söyledi. Daha sonra program öğretim elemanları marinanın girişinde yapılması planlanan eğitim alanını yerinde incelediler. Altınova Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Program hocası olan Öğr. Gör. Mustafa Rüçhan Pekcan "Bu alanda kurulacak yüzer platform öğrencilerimize en iyi eğitimi verme hedefimizde bize çok yardımcı olacak" dedi. Koç topluluğuna ve SETUR Yalova Marina İşletmeciliği A.Ş. müdürü Ali Ziya Dal beye bu tür eğitim faaliyetlerine desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarız."