"Yalova Üniversitesi 1" Eğitim Gemisi

"Tersan Tersanecilik San. Tic. A.Ş. yüzer havuzuna bakım-onarım işlemleri için gelen "Yalova Üniversitesi 1" adlı eğitim gemimiz bugün bulunduğu yerde tersane çalışanları tarafından yapılan detaylı incelemeler sonrası Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Yahşi kaptanlığında ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Mustafa Rüçhan Pekcan, Öğr. Gör. Selahattin Alp Erkurtulmuş, Öğr. Gör. İzzet Şahin ve Öğr. Gör. Talip İbin eşliğinde yüzer havuzdaki yerine götürüldü. Bu işlemlerde büyük emeği olan Sayın Mehmet Gazioğlu başta olmak üzere bütün Tersan Tersanecilik San. Tic. A.Ş. çalışanlarına, yüzer havuz kaptanı İsmail Işık ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Öğretim Elemanlarına teşekkür ederiz."