Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Öğrencilerimize Tersan Tersanesi'nde Uygulamalı Kaynak Eğitimi Verildi.

Üniversite – Sanayi işbirliği kapsamında ve Y.Ü. Altınova MYO ile TERSAN Tersanesi arasındaki işbirliği protokolü çerçevesinde;  öğrencilerimize sanayi ortamlarında, uygulamalı mesleki beceri altyapısını kazandırmak amacıyla, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü, Kaynak Teknolojisi Programı, Elektrik Ark Kaynak Tekniği Dersi uygulaması Öğr. Gör. İsmail KALKAN hocamızın öncülüğünde ve Öğr. Gör. Murat ŞAHİN ile Öğr. Gör. Dr. Gökhan TIMAÇ hocalarımızın destekleri ile 09 – 13 Aralık 2019 tarihleri arasında TERSAN Tersanecilik San. Tic. A.Ş.’ de gerçekleşmiştir.

Öğrencilerimize sanayi ortamlarında sürekli gelişen ve değişen koşullara uyum sağlayacak uygulamalı mesleki becerileri kazandırmak ve nitelikli teknik eleman yetiştirmek için gerçek ortamında uygulama imkânını sağlayan Tersan Genel Müdürü Sn. Mehmet GAZİOĞLU‘ na, İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Ferhat AKTAŞ’ a, Planlama Müdürü Sn. Şükrü EREN’ e, İSG Koordinatörü Sn. Abdurrahman HARMAN’ a, Kaynak Mühendisi Sn. Onur Koşar' a destek ve nazik misafirperverliklerinden dolayı Tersan Tersanecilik San. Tic. A.Ş. yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Dosya Adı
ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE TERSAN TERSANESİNDE UYGULAMALI KAYNAK EĞİTİMİ VERİLDİ..docx İndir Göster