İşyeri Uygulama Eğitimi (İşletmede Mesleki Eğitim) Değerlendirme Toplantısı - 3

3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi (İşletmede Mesleki Eğitim) Değerlendirme Toplantısının 3.'sü Tersan Tersanecilik A.Ş.'de Gerçekleştirildi.

2021-2022 Güz döneminde ilk defa gerçekleştirilen İşyeri Uygulama Eğitimi (İşletmede Mesleki Eğitim) Değerlendirme Toplantısının 3.’sü 15.02.2022 günü Tersan Planlama Müdürü Sn. Şükrü Eren Bey’in ev sahipliğinde; İşyeri Uygulama Eğitimi Sorumlularını temsilen Sn. Öğr. Gör. İsmail Kalkan, Sn. Öğr. Gör. Alp Erkurtulmuş, Sn. Öğr. Gör. Dr. Eren Uyan ve Tersan İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Ferhat Aktaş Beyin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Katılımcılar, öğrencilerin 1 dönem boyunca ve haftanın 5 günü tersanede İşyeri Uygulama Eğitimine (İşletmede Mesleki Eğitim) geldiklerinde farklı uygulamalarla karşılaşmaması ve her bir öğrencinin ders müfredatına azami uyulabilmesi için yapılabilecekler hakkında detaylı fikir müzakerelerinde bulunmuştur.