İşyeri Uygulama Eğitimi (İşletmede Mesleki Eğitim) Değerlendirme Toplantısı - 4

3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi (İşletmede Mesleki Eğitim) Değerlendirme Toplantısının 4.'sü Tersan Tersanecilik A.Ş.'de Gerçekleştirildi.

2021-2022 Güz döneminde ilk defa gerçekleştirilen İşyeri Uygulama Eğitimi (İşletmede Mesleki Eğitim) Değerlendirme Toplantısının 4.’sü 16.02.2022 günü Tersan Planlama Müdürü Sn. Şükrü Eren Bey’in ev sahipliğinde; İşyeri Uygulama Eğitimi Sorumlularını temsilen Sn. Öğr. Gör. İsmail Kalkan, Sn. Öğr. Gör. Alp Erkurtulmuş ve Tersan İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Ferhat Aktaş Beyin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda, öğrencilerin motive edilmesi, güz döneminde yaşanan sıkıntıların bir daha yaşanmaması için alınabilecek önlemler, öğrencilerin müfredatı uygun olarak istihdam edilebilmesi amacıyla bu süreç için en uygun firmaların belirlenmesi ve her bir öğrencinin hangi hafta, hangi gün, hangi firmada, hangi eğitimleri alması gerektiğine dair eğitim planlarının oluşturulmuş vb. hususlar görüşülmüştür.