Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksekokulu Kocaeli ilinde gerçekleşen Marmara Kariyer Fuarına (MARMARAKAF) katıldı

Kocaeli Kongre Merkezinde düzenlenen kariyer fuarı, aralarında Yalova Üniversitesinin de bulunduğu 15 üniversitenin katılımıyla 26-27 Şubat’ta gerçekleşti. 1071 farklı firma ve kuruluşun katıldığı fuarı ziyaret eden Altınova MYO öğrencileri iş ve staj olanakları hakkında bilgiler edindi.

İki gün süren fuarın son gününde müdürümüz Sn. Dr. Öğr. Üyesi Gökhan TIMAÇ ve Gemi İnşaatı Programı öğretim elemanımız Sn. Öğr. Gör. Dr. Selahattin Alp ERKURTULMUŞ gözetiminde MYO öğrencilerimiz fuara katılım sağlarken rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, fuara katılım sağlayan öğrencilerimizle sohbet ederek keyifli vakit geçirdi.