ALTINOVA MYO 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Yalova Üniversitemizin misyon, vizyon ve kalite politikasına uygun olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini planlı ve düzenli bir şekilde yürütebilmesi ve sonuçların periyodik olarak değerlendirilerek sürekli iyileştirme çalışmaları kapsamında Altınova MYO 2023-2024 Bahar Yarıyılı Başlangıç Toplantısı düzenlendi. Dr. Öğr. Üyesi Gökhan TIMAÇ’ın başkanlığında yapılan toplantıda Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü ve Makine ve Metal Teknolojileri Bölümlerinin dönemlik faaliyetleri, KİDR çalışmaları, SP-PUKO Kalite çalışmaları, 3+1 İşletmede Mesleki Eğitim, Kayıt/Danışmanlık İşlemleri, Marmara Kariyer Fuarı, YAMA Faaliyetleri, Bölüm/Program Toplantıları üzerinde duruldu ve okulumuz ile ilgili genel konulara değinildi.