2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İşletmede Mesleki Eğitim (3+1) Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuzda öğrenim gören öğrencilerin teorik bilgilerini pekiştirmek ve güçlendirmek için işyerinde 1 dönem boyunca uygulamalı eğitim görmektedirler. Yalova Üniversitesi Kalite süreçleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuzun İşletmede Mesleki Eğitim Rehberi çerçevesinde Üniversite & Sanayi işbirliğiyle TERSAN Tersanesi A.Ş. İnsan Kaynaklarında Sn. Gamze Şahin hanımın ev sahipliğinde ve Meslek Yüksekokulumuzu temsilen;  Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sn. Dr. Öğr. Üyesi Gökhan TIMAÇ Gemi İnşaatı Programında; Öğr. Gör. Dr. Eren UYAN, Öğr. Gör. Dr. Selahattin Alp ERKURTULMUŞ ve Öğr. Gör. Atilla BAYTEMÜR hocalarımızın ve Kaynak Teknolojisi Programından Sn. Öğr. Gör. Murat ŞAHİN önderliğinde ''2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İşletmede Mesleki Eğitim Planlama ve Gözden Geçirme Toplantısı'' gerçekleştirildi. Toplantıda; öğrenci sorunlarına, mesleki eğitim işlerinin sağlıklı yürümesi, taşeron, eğitmen ve önceki dönemlerde yaşanan problemlerin yaşanmaması adına istişarelerde bulunuldu.

Meslek Yüksekokulumuza ve öğrencilerimize her zaman destek sağlayan TERSAN Tersanesine ve temsilcilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.