Altınova Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Programını Tamamladı

Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksekokulu, yeni akademik yıl için düzenlenen oryantasyon programını başarıyla tamamladı.

Yüksekokulumuza bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerin okulumuza uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve üniversite yaşamına hızlı bir giriş yapmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Oryantasyon Programı yoğun katılımla gerçekleşti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu koordinasyonunda gerçekleşen Oryantasyon Programı kapsamında, Doç. Dr. Sinem Ateş, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Rasim Çetik, Kariyer Merkezi’nden Öğretim Görevlisi Dr. Emine Elif Ayhan, SKS Kültür Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Purtul ve Öğrenci Konseyi Başkanı Umut Berkay Polat sunumlarıyla Üniversitemiz ailesine katılan öğrencilerimize hem eğitim olanakları hem de sosyal aktiviteler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.