Yalova Üniversitesi    altinovamyo@yalova.edu.tr 0 (226) 815 65 63

Selçuk Bayraktar'dan Teknofest Takımımıza Tebrik

Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 2024 TEKNOFEST Antalya'da finalist olan üniversite takımımızı ziyaret etti. Üniversitemizin başvurusuyla "Sanayide Dijital Teknolojiler" yarışmasında ileri kategoride finalist olarak katılım sağladığımız ‘MetalMinds’ takımımız ve projesi hakkında bilgi alan Bayraktar ekip üyelerimizi tebrik etti.

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar standımıza yaptığı ziyarette ayrıca Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizden Adem Aydın, Hasan Kağan Erezkan, Yiğit Can Güneş ile Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizden Mert Kan, Ayberk Keskin ve Asım Batuhan Demir’den oluşan ‘MetalMinds’ takımımızın başarılarının devamını diledi. 

Antalya’da gerçekleşen TEKNOFEST 2024’te yarışan ‘MetalMinds’ takımımız, Sefine Denizcilik Tersanecilik Yönetimi ve Ar-Ge Müdürü Mete Özcan’ın destekleri, Üniversitemiz Altınova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Tımaç’ın akademik danışmanlığıyla yarışmalara hazırlanmıştı.