TÜV Austria Sıla Kalite Kontrol Firmasından Altınova Meslek Yüksekokuluna Ziyaret

10 Ekim 2024 günü tahribatsız muayene alanının öncülerinden TÜV Austria Sıla Kalite Kontrol Muayene Gözetim ve Denetim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret LTD.ŞTİ. Satış ve Pazarlama Müdürü Sn. Onur BATTAL ve  Teknik ve Endüstriyel Faaliyetler Müdürü Sn. Mehmet BOZKIRLI beyler Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulunmuşlardır.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Gökhan TIMAÇ ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Murat ŞAHİN’ in eşlik ettiği görüşmede hem eğitim alanında bölümlerimizin müfredatı/programı hem de üniversite & sanayi iş birliği kapsamı çerçevesinde yapılabilecek çeşitli projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Prensip olarak “İşletmede Mesleki Eğitim”, “Zorunlu Yaz Stajı”, tahribatsız muayene sektöründe yetiştirilmek üzere personel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında öğrencilerimizin yönlendirilmesi hususlarında anlaşılmıştır. İlerleyen süreçte Y.Ü. Altınova MYO ve TÜV Austria Sıla Kalite’ nin mutabık kalacağı protokol imza süreçlerine başlanılmıştır.

Bu anlamlı ziyaretleri için Sn. Onur BATTAL ve Sn. Mehmet BOZKIRLI beylere teşekkür ederiz.