Yalova Makine İhtisas OSB ve Yalova TeknoPark' a İade-i Ziyaret

Altınova Meslek Yüksekokulu Müdürü Sn. Dr. Öğr. Üyesi Gökhan TIMAÇ, Müdür Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Özgür DEMİR ve Öğretim Görevlisi Murat ŞAHİN Yalova Makine İhtisas OSB ve Yalova TeknoPark' a iade-i ziyarette bulundular. Ziyarette Yalova OSB  Bölge Müdür Vekili Sn. Mustafa ACAR Bey, Yalova OSB İş Geliştirme ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Sn. Kıymet EŞİYOK Hanım ve İnsan Kaynakları ve Proje Uzmanı Sn. Özge YILMAZ Hanım OSB bünyesinde yer alan Yalova Nitelikli İstihdam Merkezinde bulunan mevcut eğitim ortamları, simülasyon eğitim modülleri hakkında bilgiler verdiler ve saha gezisi düzenlediler. Yalova Üniversitesi ve Yalova OSB ile ortaklaşa yapabileceğimiz çalışmalar, ihtiyaç doğrultusunda verebileceğimiz eğitimlerle ilgili istişarelerde bulunuldu. Pozitif bir ortamda geçen görüşmeler neticesinde ileriye dönük sürdürülebilir eğitimler noktasında iyi bir sinerji oluşturabileceğimiz hususunda fikir birliği sağladık. Görüşme hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Bu sıcak karşılama için Sn. Mustafa ACAR Bey'e Sn. Kıymet EŞİYOK Hanım'a ve Sn. Özge YILMAZ Hanım'a teşekkürlerimizi iletiyoruz.