Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

"Barotek Basınç Teknolojileri Medikal Ürünler San. Tic. Ltd. Şti." Firması Teknik Gezisi

20.12.2021 13:00 "Barotek Basınç Teknolojileri Medikal Ürünler San. Tic. Ltd. Şti." Teknik Gezi

Meslek Yüksekokulumuz Su Altı Teknolojisi Programı öğrencilerimiz Hiperbarik Sistemler ve Tedavi dersi kapsamında dersin sorumlusu Öğr.Gör. Su Altı Hekimi Savaş İLGEZDİ eşliğinde 20 Aralık 2021 tarihinde Ülkemizde sayılı olan ve Yalova ilimizde Taşköprü sanayi sitesinde bulunan Basınç odası imalathanelerinden "Barotek Basınç Teknolojileri Medikal Ürünler San. Tic. Ltd. Şti." Firmasına  teknik gezi düzenlediler. Gezi ile ilgili görseller aşağıda verilmiştir.