2021 YKS Sonucunda Meslek Yüksekokulumuz Programlarına Yerleşen Adayların Dikkatine

2021 YKS Sonucunda Meslek Yüksekokulumuz Programlarına Yerleşen Adayların Kesin Kayıt İşlemleri;

Değerli Öğrencilerimiz, başarınız için sizleri öncelikle tebrik ederiz, hoş geldiniz. Elektronik kayıt, şahsen kayıt ve akademik takvimle ilgili detaylar için aşağıdaki linki tıklayınız, başarılı ve sağlıklı bir eğitim ve öğretim yılı dileriz.

https://oidb.yalova.edu.tr/tr/Page/Icerik/2021-yks-sonucunda-universitemizin-bolumprogramina-yerlesen-adaylarin-kesin-kayit-islemleri

GEMİ İNŞAATI PROGRAMINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Yüksek Öğretim Kurumu tarafından yapılan değişikliğe istinaden bu programa kayıt yaptırabilmek için öğrencilerin;

a. Gemi adamları ve Kılavuz Kaptanları Yönetmeliği ile Gemi adamları ve Kılavuz Kaptanlar Eğitim ve Sınav Yönergesinin, Eğitim Kurumlarında Kayıt Kabul, Sağlık Koşulu ile ilgili yasal koşulları sağlamaları,

b. Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Gemi adamları Sağlık Yönergesinde belirlenen usul ve esaslara göre aldıkları "Gemi adamı Olur Sağlık Raporu" nu Sağlık Denetleme Merkezinde onaylatmaları ve Gemi adamı Sağlık Yoklama Belgesi almaları gerekmektedir.

Gemi adamı Olur Sağlık Raporu vermeye yetkili kuruluşlar için https://www.hssgm.gov.tr/GenelvePeriyodikHastaneler tıklayınız.

Kayıtlar 06 Eylül-10 Eylül 2021 tarihleri arasında şahsen yapılacak olup, Sağlık Raporu beyan etmeyen öğrencilerin kesin kayıt işlemleri yapılamayacaktır.

 

 

Dosya Adı
2021_2022_YALOVA_UNVERSTES_KATKI_PAYLARI.docx İndir Göster
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvim.pdf İndir Göster
2021 YKS Yeni Kayıt İşlemleri(1).docx İndir Göster